Realitatea.net informeaza: Catalin Zmarandescu, proaspat campion mondial IFC MMA (lupte in cusca), a dezvaluit un episod socant din viata sa, petrecut in 2009, cand a fost arestat, impreuna cu seful sau de atunci, Gigi Becali, in scandalul hotilor de masini.
Catalin Zmarandescu a povestit ca la un pas sa cedeze si sa renunte la viata dupa momentul arestarii din 2009. A pierdut casa, afacerea si s-a despartit de sotie, iar aceasta i-a interzis sa-si vada copiii.
"Am fost aproape sa cedez. Cum? E ca si cum ai sta pe un bloc si ai vrea sa faci un pas in gol. Am miorsit pamantul si am vazut, am simtit cum miroase", a spus Zmarandescu intr-un interviu acordat la Londra pentru Pro TV.
"Nu vreau sa imi mai amintesc vreodata de momentele alea", a adaugat, cu lacrimi in ochi, fostul bodyguard al lui Gigi Becali.
"Am facut o greseala fata de copii atunci cand am pierdut totul. Am girat cu casa pentru un imprumut prin care imi plateam fostii angajati. Era casa in care se aflau copiii nostri. Acum vreau doar sa strang bani si sa le iau o casa", a mentionat Zmarandescu.
Zmarandescu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul sechestrarii hotilor care i-au furat masina lui Gigi Becali.
In prezent, luptatorul s-a stabilit in Anglia si participa in circuitul MMA.