wowbiz.ro : Antrenoarea Madonnei considera ca alergatul dauneaza siluetei! Uite ce exercitii de 15 minute pe zi iti recomanda pentru un trup de invidiat

Antrenoarea de fitness care are grija de corpurile Madonnei, al Victoriei Beckham si al lui Gwyneth Paltrow a facut o afirmatie surprinzatoare, spunand ca activitatile fizice precum alergarea sau pedalarea pot dauna organismului.
Tracy Anderson este celebra pentru programele de fitness pe care le-a creat si este una dintre antrenoarele personale ale vedetelor. Intr-un material video postat pe site-ul de lifestyle al actritei Gwyneth Paltrow, antrenoarea le arata femeilor cum pot lucra "zonele cu probleme" in 15 minute si spune ca activitatile fizice precum alergarea pot dauna, scrie dailymail.co.uk.
"Chiar daca pedalarea si joggingul ard calorii, aceste activitati nu modeleaza muschii feminini si zonele cu probleme. Realizarea de miscari repetitive cum ar fi alergarea produce un dezechilibru in structura musculara, iar muschii din zona picioarelor se dezvolta excesiv", a spus antrenoarea de 37 de ani.
Tracy Anderson este de parere ca felul in care sunt arse caloriile are un efect direct asupra schimbarii muschilor si a greutatii: "Alergarea la maraton este o realizare importanta, dar daca vrei sa pierzi din greutate, antrenamentul cu alergare nu va da rezultatele pe care le astepti. Pentru a lucra zonele cu probleme, trebuie sa existe suficiente miscari care sa mentina organismul alert".
Tracy Anderson este cunoscuta pentru metoda de fitness pe care o promoveaza, aceea de a face exercitii sase zile pe saptamana, "pentru tot restul vietii".
"In metoda folosita de mine, exercitiile se schimba la fiecare 10 zile si sunt personalizate fiecarui tip si forma de organism. Acest lucru determina creierul sa fie permanent alert, dar face si ca muschii mai mici sa fie antrenati", spune antrenoarea.
Tracy Anderson a dat si cateva sfaturi despre ceea ce trebuie sa mancam inainte de antrenament: "Daca mananci o bagheta sau paste inainte de exercitii, nu vei ade foarte multa grasime. Poti inlocui astfel de alimente cu o bautura din doua cupe de pudra de proteine cu apa si apa de cocos si vei arde grasimea mai repede".