Cotidianul.ro: Libertate pentru George Becali! (Autor: Sorin Avram)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca in perioada imediat urmatoare se va stabili daca deputatul George Becali va ramane in partid, supunandu-se "unor rigori" ale liberalilor, sau daca se va intoarce in PNG. Daca domnul Becali va fi nevoit sa paraseasca PNL, ar fi o masura nedreapta luata impotriva acestuia, dat fiind faptul ca deputatul s-a luptat ca un adevarat razboinic al luminii cu toti cei care au indraznit sa-l atace pe presedintele partidului. Masura ar fi cu atat mai nedreapta cu cat George Becali traverseaza o perioada grea, fiindca procurorii au cerut condamnarea sa la 11 ani de inchisoare pentru sechestrare de persoane. In fata instantei, domnul Becali a spus ca, deoarece a fost ales deputat, el este un simbol si asta inseamna ca procurorul acuza "tot poporul" care l-a votat.
Pe de alta parte, o eventuala incarcerare a lui George Becali ar afecta grav activitatea unor posturi si programe de televiziune. Sport.ro, stirile sportive de la Pro TV si RTV-ul, de exemplu, ar avea serios de suferit daca nu l-ar mai putea filma pe Gigi Becali la palat, pe holurile Palatului Parlamentului si in tribune la meciurile Stelei, ori daca nu l-ar avea pe acesta in studio sau macar la telefon.
De aceea, de dragul publicului, producatorii, editorii si realizatorii emisiunilor de televiziune ar trebui sa lanseze campania "Libertate pentru George Becali!". Televiziunile ar trebui sa insiste pe faptul ca asa cum nationala de fotbal este construita pe scheletul Stelei, asa si programele sunt facute pe palavrele patronului Stelei.
Pentru a pune presiune pe Justitie, televiziunile au obligatia sa arate ca Steaua are milioane de suporteri in toata tara si ca emisiunile la care participa acesta au milioane de telespectatori. Si ca o eventuala condamnare a domnului Becali ar insemna condamnarea a milioane de romani.