Stirileprotv.ro : Concurs inedit pe partie,la Valiug. A schiat in cea mai sexy costumatie si a castigat medalia de aur

Sambata, distractia pe partie a fost maxima la Pontonul Casa Baraj din statiunea Valiug. Consursul "Master of the Snow" a pus la incercare imaginatia schiorilor care au venit pe partie in cele mai inedite costumatii.
La doar 30 de metri de Pontonul Casa Baraj din statiunea Valiug se afla partia de schi de 800 de metri, dotata cu telescaun, zapada artificiala si nocturna. Pasionatii sporturilor de iarna se pot bucura de mult mai mult traseu deoarece partia este incepand de anul acesta legata de varful muntelui Semenic si o transforma in cea mai lunga partie din Romania: 5,8 kilometri.
Sambata, distractia pe partie a fost maxima datorita concursului Master of the Snow/ Maestrul zapezilororganizat de Club Management si Telescaun Casa Baraj. Regulamentul a fost ca toti concurentii sa isi puna la incercare imaginatia si sa coboare partia in cel mai original costum sau stil.
Concurentii s-au pregatit din timp si au venit pe partie cu diverse costumatii.
Echipamentele au fost cele mai indraznete: costum de baie, balerine, Batman, nava spatiala, bucatarie mobila, masa de restaurant, cowboy sau afro-man.
Castigatorii au fost desemnati in functie de costume si de aprecierea publicului prezent care i-a sustinut pe toata durata concursului.
Medalia de bronz a fost impartita de doua echipe participante, medalia de argint a mers la Afro-man Darius, aurul a fost castigat de curajoasa Diana care a schiat doar in costum de baie iar Cupa Master of the snow 2013 si ski-pass gratuit pentru tot sezonul a fost castigate de balerinele Loredana si Daria!
Seara a culminat cu un party de proportii unde invitati speciali au fost DJ-ul Vali Florea si Anastasia Sandu.
Pentru weekend-ul viitor organizatorii au pregatit un nou concurs foarte indragit de iubitorii zapezii "Ciocanul lui Thor" la care concurentii au provocarea de a bate cuie intr-un bustean cu capatul ingust al ciocanului, iar seara DJ Optik va asigura distractia pana in zorii zilei.