Cotidianul.ro: CFR Cluj - Manchester United 1-2. Ioan Andone: "Sunt trist"
"Sunt trist ca luam goluri parabile, dar victoria lui Manchester este indiscutabila", a declarat Ioan Andone dupa meci.
Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, dupa infrangerea din meciul cu Manchester United, scor 1-2, ca este trist deoarece formatia sa primeste goluri parabile, dar a precizat ca victoria englezilor este indiscutabila.
"A fost o victorie meritata si indiscutabila a lui Manchester United. Noi am incercat sa ne ridicam la nivelul lor, dar atat s-a putut. Ce ma doare si pentru ce sunt trist e ca luam goluri parabile, iar la nivelul acesta cu o echipa ca Manchester nu ai nicio sansa. Primul lor gol a fost norocos, pentru ca altfel schimbam lucrurile la pauza. In repriza a doua ne-au dominat clar", a spus Andone.
Tehnicianul clujenilor considera ca daca echipa sa ar obtine patru puncte in dubla cu Galatasaray Istanbul ar fi calificata in optimile Ligii Campionilor: "Daca noi am obtine patru puncte din doua meciuri cu Galatasaray, ne-am califica mai departe. Dar va fi foarte greu avand in vedere investitiile de peste 20 de milioane de la Galatasaray. Este greu de crezut ca-si vor permite doua greseli in meciurile cu noi".
Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, marti seara, ca regreta faptul ca echipa ardeleana a pierdut meciul cu Manchester United, scor 1-2, in Liga Campionilor, apreciind ca rezultatul ar fi putut fi altul daca Pantelis Kapetanos si Modou Sougou nu s-ar fi accidentat.
"Sougou este un jucator determinant la noi, jocul a fost echilibrat. Am primit usor golul doi, dar cand e vorba de Van Persie nu ai ce sa spui. La final am avut ocazii foarte mari, au fost ocaziile lui Bastos, Cadu, un rezultat de egalitate l-am fi putut obtine si ar fi fost meritat. Avem regrete ca am pierdut. Am avut ghinion la ultima faza. Sunt convins ca daca ar fi putut sa termine partida sanatosi Kapetanos si Sougou ar fi fost alt rezultat. Meciul a fost echilibrat si scorul strans, dar noi am pierdut", a declarat Muresan la DigiSport.
Campioana Romaniei, CFR Cluj, a fost invinsa, marti seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de echipa Manchester United, intr-un meci contand pentru etapa a doua a grupei H a Ligii Campionilor, in care formatia engleza a obtinut victoria cu numarul 100 in principala competitie europeana. CFR Cluj a deschis scorul prin Kapetanos, in minutul 14, iar Manchester a intors rezultatul prin golurile marcate de Van Persie, in minutele 29 si 49.