Marian Bondrea si compania nu au gasit conditii bune de pregatire la Herculane si au decis sa revina la Severin
Formatia CS Turnu Severin a plecat duminica la pranz spre Baile Herculane, unde isi propusese sa asude toata saptamana, acesta fiind primul stagiu de pregatire al verii. Planurile oltenilor au fost date peste cap de conditiile gasite acolo, mai bine zis de lipsa acestora, motiv pentru care staff-ul tehnic a decis ieri dupa-amiaza sa revina la Severin. "Nu te puteai pregati acolo, terenul era tare ca bitumul. Toti jucatorii s-au ales cu basici dupa numai trei antrenamente si riscau accidentari mai grave. Nu exista nici o baza de refacere, nu bazin cu apa, nimic, deci nu avea rost sa stam acolo. Ne vom pregati la Severin, pentru ca avem toate conditiile necesare. Vom efectua cate trei antrenamente zilnic si le vom programa, in asa fel incat sa fentam caldura mare. Nu puteam ramane la Herculane, mai ales ca de saptamana viitoare vor incepe meciurile amicale si trebuie sa reglam jocul. Momentan, nu a mai aparut nici o noutate in lot si nici nu stiu sa mai vina cineva saptamana aceasta, pentru ca la noi e mai greu cu banii", a spus Marian Bondrea, pentru GdS.
"Cand am fost noi acolo, totul a fost OK. Din pacate, oamenii nu au mai udat terenul de atunci si de aici stiti ce s-a intamplat", a spus unul dintre oficialii severineni.

Amicalul cu AS Roma,
in stand-by

In privinta celui de-al doilea stagiu de pregatire, oficialii olteni nu l-au parafat, desi el fusese anuntat ca se va desfasura in Austria in intervalul 2-14 iulie. Cum ofertele venite pe adresa clubului au "navalit" si au fost destul de tentante, conducatorii CS Turnu Severin trag de timp, fiind tentati sa dea curs unei propuneri din Slovenia, unde urmeaza ca echipa sa fie cantonata in apropierea granitei cu Austria, la cativa kilometri de Klagenfurt. Aici, Marius Balau si compania ar putea juca un amical de lux, cu AS Roma, insa sunt si inconveniente care ar putea anula totul. Cand au discutat prima oara cu intermediarii, acestia au spus ca amicalele vor avea loc in apropierea orasului unde vor fi cazati oltenii, apoi, cand s-au pus pe hartie toate datele, au constatat ca trebuie sa se deplaseze minimum 250 km pentru fiecare joc, ceea ce nu a fost agreat de staff-ul tehnic. Ultima discutie a avut loc ieri-dimineata si lucrurile pareau sa se solutioneze favorabil, un raspuns urmand sa fie primit zilele urmatoare.