Grupa de juniori D a Scolii de Fotbal "Gica Popescu" a obtinut o victorie scontata duminica, la turneul final desfasurat la Mogosoaia, si a incheiat pe locul trei Campionatul National. Scolarii, pregatiti de Dumitru Barbu, au invins cu 3-1 pe Ceahlaul Piatra Neamt, golurile craiovenilor fiind marcate de Hery Kim (2) si Dragos Tescan. "Era normal sa castigam acest joc, dar pe noi nu ne onoreaza locul trei pe tara. Avem o echipa mai buna. Trebuia sa iesim campioni", a declarat, pentru GdS, managerul de la "GP" Craiova, Paul Raducan.
Grupa de juniori D de la "GP" Craiova, antrenata de Dumitru Barbu, este compusa din: Mihai Nedeieanu, Remus Tranca, Radu Boboc, Remus Enache, Tudor Baluta, Alex Gheorghe, Alex Dinu, Hery Kim, Robert Neciu, Andrei Petrescu, Alex Butoi, Ionut Georgescu, Alex Baciu, Stefan Popescu, Nicolas Oprita si Rares Cristea.
Noua campioana a Romaniei la juniori D este echipa Academiei "Gheorghe Hagi", care a castigat finala mare destul de greu in fata celor de la AFC Unirea Unghieni, 2-1.
La turneul zonal de la Valcea, destinat juniorilor C, craiovenii de la "GP", antrenati de Alin Dobrotescu, au inregistrat doua victorii, 6-1 cu CSM Valcea si 4-0 cu Gaz Metan Severin, si o infrangere, 0-1 cu Pandurii. Echipa din Targu Jiu s-a calificat in faza urmatoare a competitiei, avand victorii pe linie. Gorjenii au fost repartizati la turneul semifinal de la Cluj-Napoca, urmand sa intalneasca pe Olimpia Satu Mare (16 iunie) si Steaua Bucuresti (18 iunie).
Echipa antrenata de Alin Dobrotescu este compusa din: Laurentiu Popescu - Cosmin Ciocoteala, Marius Isdruga, Marius Samareanu, Samuel Luica, Denis Fugaru, Gabriel Armaselu, Claudiu Taras, Catalin Grosu, Catalin Rusti, Florin Matusca, Mihai Burdun, Eusebiu Firu, Nicusor Dragu, Jeane Chivu, Sorin Ceausu, Alex Popescu, Mihai Firan, Radu Moraru, Alex Obeanu, Catalin Vieru, Alex Draghici.