Juniorii D din Oltenia se infrunta la Hanul Doctorului, favoriti la castigarea turneului zonal fiind craiovenii de la Scoala de Fotbal "Gica Popescu"
Fotbalistii mici, dar cu ambitii mari, se vor intalni in aceasta saptamana la Hanul Doctorului, baza sportiva de la Scoala de Fotbal "Gica Popescu" gazduind turneul zonal alocat juniorilor D (nascuti in anii 1999-2000). Competitia, care a debutat ieri-seara si se va sfarsi vineri, va opune reprezentantele judetelor Dolj, Mehedinti, Valcea si Gorj, fiind vorba despre "GP" Craiova, Sport Kids Severin, CSM Valcea si Pandurii Targu Jiu.
Iata programul de desfasurare al turneului zonal: ieri: CSM Valcea - "GP" Craiova 0-4, Pandurii - Sport Kids Severin s-a disputat dupa inchiderea editiei; astazi: "GP" Craiova - Pandurii (ora 17.00), CSM Valcea - Sport Kids Severin (ora 18.30); vineri: Sport Kids Severin - "GP" Craiova (ora 9.00), Pandurii - CSM Valcea (ora 10.30).
Castigatoarea acestei faze zonale se va califica la turneul semifinal al Campionatului National de juniori D, datele desfasurarii competitiei urmand sa fie stabilite ulterior.
Dumitru Barbu: Suntem favoriti, dar trebuie
sa confirmam asta si pe teren

Antrenorul juniorilor D de la "GP" Craiova, Dumitru Barbu, a declarat ieri, pentru GdS, ca isi doreste foarte mult calificarea in faza urmatoare a competitiei, considerand ca echipa sa poate fi avantajata de faptul ca evolueaza pe teren propriu. "Suntem pregatiti de aceste confruntari. Ne-am luptat tot anul ca sa ajungem aici, iar acum trebuie sa dovedim ca avem o echipa valoroasa. Tinand cont ca jucam pe propriul teren, as putea spune ca pornim cu un usor avantaj. Pe hartie suntem favoritii principali, dar trebuie sa confirmam asta si pe teren. Nu trebuie sa ne culcam pe o ureche si sa ne credem cei mai buni inainte sa punem piciorul pe minge, ci sa ii tratam pe adversarii nostri cu maxima seriozitate si sa castigam fiecare meci. Nu conteaza scorul, ca va fi 1-0 sau 10-0 nu are nici o importanta, noi trebuie sa mergem mai departe, pentru ca avem potential", a spus Dumitru Barbu, al carui lot ii cuprinde pe urmatorii juniori: Mihai Nedeieanu, Remus Tranca, Radu Boboc, Remus Enache, Tudor Baluta, Dragos Tescan, Alex Gheorghe, Alex Dinu, Hery Kim, Robert Neciu, Andrei Petrescu, Alex Butoi, Ionut Georgescu, Alex Baciu, Stefan Popescu, Nicolas Oprita si Rares Cristea.

Paul Raducan: Avem copii talentati

Managerul general al Scolii de Fotbal "Gica Popescu", Paul Raducan, a afirmat ca nu concepe ca grupa de juniori D sa nu faca pasul pe treapta superioara, marturisind ca isi doreste foarte mult castigarea titlului national. "Avem o trupa buna, cu copii talentati, si in mod normal nu putem rata calificarea in faza superiora, pe care speram sa o organizam la Craiova. Avem copii talentati, care vor sa se remarce, iar asta este un bun prilej sa ne arate valoarea. De altfel, noi tintim titlul national la aceasta categorie de varsta, pentru ca ne lipsesc din vitrina doua trofee, la juniori D si la juniori A. Cu aceste jocuri ne vom putea evalua, totodata, trebuie sa vedem care este nivelul nostru in comparatie cu ceilalti. De asemenea, este o oportunitate de a descoperi noi talente, pentru ca, pana la urma, asta este scopul scolii nostre", a precizat, pentru GdS, Paul Raducan.