Onlinesport : CFR Cluj, FC Vaslui si Steaua isi stiu locurile in cupele europene

Dupa CFR Cluj, care a devenit vineri campioana, si-au stabilit locurile in cupele europene, duminica seara, FC Vaslui si Steaua. Au mai ramas Dinamo si Rapid, in functie de finala Cupei Romaniei.
CFR Cluj va juca turul 3 prelimimar al Ligii Campionilor, fiind prezenta in urna campionilor, a capilor de serie. Daca trece de turul 3, va trebui sa mai joace un tur preliminar, playofful, pentru a accede in grupe.
Locul 2 din campionat, FC Vaslui, va intra de asemenea in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, dar in urna vice-campionilor care nu sunt capi de serie. Ca si Clujul, daca trece de turul 3 preliminar, va ajunge in playoff si apoi in grupe.
Castigatoarea Cupei, Rapid sau Dinamo, intra in playofful Ligii Europa. Daca va trece de el, va ajunge direct in grupele Europa League.
Echipa care pierde Cupa (Rapid sau Dinamo, in functie de rezultatul de miercuri) intra in turul 2 preliminar al Ligii Europa, avand de trecut turul 3 si playofful pentru a accede in grupe.
Locul 3 din campionat, Steaua, va intra in turul 3 preliminar al Ligii Europa. Daca trece, mai are in fata playofful inaintea grupelor.