O gimnasta nascuta in comuna gorjeana Bustuchin a castigat trei medalii de bronz si una de argint la Campionatele Europene (CE) de la Bruxelles
Gimnasta Andreea Munteanu, de 13 ani, a cucerit trei medalii de bronz si una de argint la barna, in finala la individual compus, in competitia destinata junioarelor. În urma evolutiei sale, sportiva s-a clasat pe locul trei, cea mai mare nota primind-o la barna. Parintii gimnastei au sustinut-o moral pe Andreea Munteanu de acasa si se declara mandri de performantele inregistrate de fiica lor. Dana Munteanu, mama sportivei, a declarat ca a crezut tot timpul in talentul fiicei sale la acest sport si a fost sigura de reusita acesteia. Sora geamana a Andreei Munteanu a practicat si ea gimnastica de performanta, insa, din cauza unei accidentari, a fost nevoita sa renunte la acest sport si a ales gimnastica aerobica.
Vor noi medalii
Parintii micutei isi pun toate sperantele in gimnasta care a cules laurii victoriei la Campionatele Europene si spera ca performanta sa fie repetata si la alte concursuri la care va participa. "A luat cea mai mare nota din concurs la barna, la individual si la echipe tot la fel. Emotiile au fost mari si foarte mari. M-am rugat tot timpul pentru ea sa iasa bine si mi-a fost teama sa nu-i transmit si ei emotiile mele. A fost un concurs foarte strans, fiind fete bune din Rusia, din Italia, din Marea Britanie. A fost foarte greu. Ne rugam pentru ea sa iasa bine si la urmatoarele concursuri sa vina acasa cu medalii. Suntem cei mai mandri parinti din lume si numai noi stim cu cata bucurie in suflet o asteptam acasa", a povestit Dana Munteanu, din Bustuchin.