Lucian Bute a dezmintit zvonurile conform carora meciul cu Carl Froch din 26 mai ar putea fi amanat din cauza unei accidentari. Jurnalistii de la boxinginsider.com lansasera ideea conform careia "Mister KO" nu va putea boxa cu Froch din cauza unei infectii la picior. "Stati linistiti, meciul cu Froch va avea loc la data stabilita! Am avut o simpla batatura pe care am facut-o de la o pereche de bocanci luati din Miami. Eu ma simt foarte bine, in rest sunt simple speculatii", a declarat Lucian Bute pentru Prosport.
Bute se pregateste pentru meci la Florida, in SUA, acolo unde a contractat o bacterie care i-a provocat o infectie pornita de la o simpla basica de la picior si care a ajuns pana la genunchi. Boxing Insider scrie ca Bute a fost dus la spital, iar medicii au afirmat ca recuperarea va fi mai lunga si sportivul roman ar putea sa nu fie pregatit la capacitate maxima pentru meciul din 26 mai. Si presedintele FR de Box, Rudel Obreja, a confirmat ca partida cu britanicul Carl Froch se va disputa conform programarii initiale, pe 26 mai, la Nottingham. "Am vorbit cu Lucian. A suferit o banala batatura cauzata de faptul ca si-a schimbat ghetele de joc cu unele noi. A fost la medic in mod preventiv si s-a tratat cu tinctura. Meciul se va disputa conform programului initial", a spus Obreja, conform Mediafax.
Meciul are loc in orasul natal al lui Froch, intr-o sala in care va fi un zgomot infernal pro britanic. Se spune ca galagia este atat de mare acolo, incat nu se aud nici clopotul care marcheaza reprizele si nici indicatiile antrenorilor.