Handbalistii de la Energia Targu Jiu sunt mai putini la antrenamente, deoarece unii dintre ei au fost convocati la loturile nationale
Energia Pandurii Targu Jiu se pregateste in efectiv redus in aceasta saptamana, patru dintre componentii echipei de handbal fiind convocati la loturile nationale, Mihai Paius la lotul "A", Darius Apolzan si Alexandru Asoltanei la lotul "B", iar Razvan Mledenciu la nationala de tineret. "E cam dificil de antrenat un lot restrans, dar nu avem ce face. Ne bucuram ca avem patru jucatori la loturile nationale, e un mare rezultat. Paius, Asoltanei si Apolzan vor participa la Trofeul Carpati, la Oradea, si Mledenciu are calificarile pentru Campionatul European de tineret in Franta, la sfarsitul acestei saptamani. Pana la urma, ne intereseaza sa joace toti, sa capete experienta si sa acumuleze si la nivel de pregatire fizica", a comentat Liviu Andries.

"Cupa Energia",
la Targu Jiu

Energia va organiza, in perioada 11-12 aprilie, la Targu Jiu, un turneu amical in compania castigatoarelor celor doua serii de Divizia A, CSM Oradea si CSM 2010 Bacau, respectiv Potaissa Turda din Liga Nationala. "Vom avea toata echipa la dispozitie de luni. Miercuri si joi avem un turneu de pregatire la Targu Jiu, in compania campioanelor din liga secunda si a formatiei Potaissa Turda. Este un turneu util pentru a pregati ultimele cinci etape si participarea la Cupa Romaniei", a afirmat Andries.
Altfel, Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Handbal nu a luat nici o masura impotriva tehnicianului Liviu Andries, acuzat de arbitrii intalnirii "U" Transilvania Cluj - Energia, Constantin Din si Sorin Dinu ca i-ar fi jignit. "Comisia de Disciplina a casat cazul, din lipsa de probe. Am ramas fara nici o sanctiune. Ma bucur ca nu s-a intamplat nimic. A ramas cum trebuia sa ramana", a mai spus Andries.
Liga Nationala de handbal masculin mai are programate cinci etape din acest sezon, iar obiectivul gruparii gorjene este consolidarea locului 6, pozitie avantajoasa si in turneul final al Cupei Romaniei: "Ne dorim sa castigam cat mai multe meciuri, incepand cu cel cu Steaua. Obiectivul imediat este consolidarea pozitiei a sasea. Daca terminam pe aceasta pozitie, am fi in obiectivul pe care ni l-am propus, iar locul 6 poate sa ne dea un drum mai usor in Cupa Romaniei", a explicat Liviu Andries.