mysport.gsp.ro: SPUNE SI TU Mysport propune solutii post Mitica si Nasu‘: Cine le-ar putea lua locul?

Cu totii ne dorim o schimbare in fotbal. Suntem satui de abuzuri, de scandaluri si de mediocritatea in care a ajuns sa se scufunde fotbalul romanesc.
Ne dorim o noua conducere atat la LPF cat si la FRF. Greu de crezut ca aceasta schimbare ar putea avea loc curand. Daca totusi s-ar intampla se naste, insa, o intrebare: cine i-ar putea inlocui pe Sandu si Dragomir la sefia celor doua foruri care conduc fotbalul romanesc?

Solutii exista, iar in continuare va prezint cateva propuneri:
- Giga Popescu. A mai candidat impotriva lui Sandu si s-a dovedit un adversar redutabil. Fost jucator emblematic al Generatiei de Aur. Are, insa, dezavantajul ca este apropiat de fratii Becali si a fost implicat in "Dosarul Transferurilor".
- Gino Iorgulescu. In ultima perioada s-a distantat de fotbal. Ramane totusi unul dintre cei mai buni si infulenti manageri din fotbalul romanesc. Ar fi o solutie foarte buna pentru LPF.
Gica Hagi. Cel mai iubit si cel mai apreciat fotbalist roman al tuturor timpurilor. Are o imagine foarte buna atit printre fotbalisti cit si printre suporteri. A dovedit ca poate fi un bun manager prin lansarea Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi". Probabil cea mai buna solutie pentru revigorarea fotbalului romanesc.
- Constantin Iacov. A fost ultimul contracandidat al lui Mircea Sandu la sefia FRF. Chiar daca nu a reusit sa il invinga, a strins mai multe voturi decit s-ar fi asteptat. Ramine un candidat de luat in seama.
- Dumitru Mihalache. Ar fi mai mult o solutie pe placul FRF. Un om din propia ograda, care ar putea fi influentat in continuare de actuala conducere.Nu e o solutie pe placul suporterilor.
- Ionut Lupescu. In prezent este oficial UEFA. Are, insa, in CV citiva ani petrecuti in ograda FRF. A mai incercat sa candideze impotriva lui Sandu, insa a ajuns in cele din urma sa faca echipa cu el.
- Marius Stan. Unul dintre cei mai buni manageri din Liga 1. Este recunoscut pentru faptul ca evita sa se implice in scandaluri si pentru ca se straduieste sa ofere cele mai bune conditii echipei pe care o conduce. Este membru in comitetul executiv al FRF. Actualul presedinte al Otelului este mai atras, insa, de o cariera in politica, fiind sanse mici sa candideze pentru un post de conducere in FRF sau LPF.

Tu pe cine preferi? Lista ramine deschisa pentru alte solutii. Cele mai bine argumentate vor fi actualizate in articol.
Propunerile voastre:

Sabin Burea: Daca vrem sa facem o treaba serioasa eu l-as propune pe Mircea Lucescu presedinte FRF si pe Anghel Iordanescu presedintele LPF. Plus Laszlo Boloni selectioner, cu un contract de minimum 4 ani.

robert preoteasa: eu cred ca emeric yenei este potrivit pt frf,iar la lpf este cel mai bun ADRIAN MITITELU,pt ca de cind cu cazul stiintei,a devenit un foarte bun jurist,chiar daca ,ca manager,a dovedit ca este catastrofa!

titian puichita: Eu personal l-as vedea presedinte la Liga pe Emerich Ienei chiar daca este in varsta este mult ,ai moral decat mitica si la Federatie pe Iordanescu sa lase politica si sa vina sa faca ce stie el mai bine.

Silvian Grigore: Cred ca ar trebui sa fie un fost fotbalist de Liga I ,ca sa cunoasca bine fenomenul,fara sa fi fost mare international,dar care sa aibe o activitate manageriala buna in prezent.Cred ca exista printre sutele de fosti fotbalisti si din aceia care desi nu au ramas in fotbal au succes in alte activitati.Trebuie cautati,propusi,sustinuti.

Tudor Ion: FRF - Mircea Badea LPF - Radu Banciu :)

George Simion: As propune la Frf un om care nu a avut legatura cu federatia pana acum un om care a facut ceva pentru Fotbalul Romanesc si pentru Romania MIRCEA LUCESCU iar la liga cred ca cel mai potrivit ar fi G.Iorgulescu.Va multumesc.