Weekend nefast pentru romanii care evolueaza in Serie A. Doar unul dintre cei sapte internationali a jucat in etapa a 25-a, fiind vorba de Adrian Mutu (foto), noteaza romaniansoccer.ro. Acesta a fost titular in meciul pierdut de Cesena la Verona, cu 1-0, in fata formatiei Chievo. Mutu a jucat pana in minutul 60, cand a fost inlocuit cu Rossi. Coechipierul sau roman de la Cesena, tanarul Stefan Popescu, nu a fost convocat.
Cristian Chivu nu a fost inclus pe lista jucatorilor pentru meciul pierdut de Inter la Napoli cu 1-0 din cauza unei infectii la ureche.
Gabriel Torje a stat pe banca de rezerve pe toata durata partidei Bologna - Udinese, incheiata cu scorul de 1-3, in care atacul friulanilor a fost format din Di Natale si Fabbrini.
In aceeasi situatie s-a aflat si Bogdan Lobont, rezerva a lui Stekelenburg la meciul pierdut de AS Roma pe terenul Atalantei Bergamo, cu 4-1.
Din cauza unei accidentari, Stefan Radu de la Lazio nu a putut evolua in partida castigata de echipa sa cu 1-0, pe "Stadio Olimpico", in fata Fiorentinei.
Paul Codrea nu a prins nici el lotul Sienei la meciul castigat cu 4-1 in fata gruparii Palermo.
Rezultate complete din etapa 25-a: Genoa - Parma 2-2, AC Milan - Juventus 1-1, Chievo - Cesena 1-0, Cagliarii - Lecce 1-2, Catania - Novara 3-1, Siena - Palermo 4-1, Atalanta - AS Roma 4-1, Lazio - Fiorentina 1-0, Napoli - Inter 1-0, Bologna - Udinese 1-3. Clasament: 1. AC Milan 51 de puncte, 2. Juventus 50, 3. Udinese 45 etc.