FRF a prezentat ieri noul echipament al nationalei, "tricolorii" urmand sa revina la clasicul compleu galben, asta dupa ce s-a dovedit ca in rosu nu ne-a mers deloc bine. Schimbarea se va produce insa dupa meciul amical cu Uruguay, programat maine, de la ora 20.30 (Antena 1), pe "Arena Nationala".
Prezent la eveniment, selectionerul Victor Piturca a declarat ca o victorie a tricolorilor in meciul amical cu Uruguay ar fi un succes rasunator, considerand ca echipa "celesta" este mult mai buna in acest moment decat Argentina lui Lionel Messi. "De obicei, nu ma gandesc la spectacol intr-un meci. Ma gandesc cum sa fac sa castigam acea partida. Asa voi face si acum, cand vom intalni o echipa puternica precum Uruguay. Moralul nostru e foarte bun, echipa e in schimbare si multi baieti au acum ocazia sa joace impotriva unor fotbalisti formidabili. Sper sa fim multumiti la final de felul in care am jucat, dar si pentru jucatori ar fi un rezultat rasunator daca am reusi sa castigam. Intalnim cea mai buna echipa din America de Sud. Argentina sta la coada acum. I-am mai intalnit si in turneul din America, ii cunoastem, stiu ca practica un fotbal pe contraatac, asa cum fac si acum. Daca ar exista un stadion atat de mare la Constanta, fiti siguri ca am fi jucat acolo", a spus Piturca.
Presedintele FRF, Mircea Sandu, spera ca maine, pe "Arena Nationala", sa vina peste 30.000 de spectatori: "Estimez ca vor fi 30.000 de spectatori la meciul cu Uruguay. Echipa nationala este in plin proces de revigorare si cu orice meci va avea de castigat in ceea ce priveste viitorul ei. Cand joci cu Argentina sau cu Uruguay, nu poti juca decat pe acest stadion".