Capitanul pandurilor, Mihai Pintilii, a descoperit cheia succesului in fotbal: munca. Selectionerul Piturca l-a rasplatit cu a cincea convocare.
Deviza fotbalistului de la Pandurii, Mihai Pintilii, este: "Nu trebuie sa pacalesti fotbalul". Iar elevul lui Grigoras o respecta cu sfintenie, satisfactiile fiind pe masura. Capitan la Pandurii, Pintilii este, mai nou, un obisnuit al lotului national de seniori al Romaniei, urmand sa bifeze maine, cu Uruguay, al cincilea joc sub tricolor. "Sper sa joc, dar selectionerul decide pe cine trimite in teren. Eu imi fac treaba cat mai bine si la echipa de club, si la nationala. Nu ma asteptam sa fiu convocat de doua ori intr-o luna la echipa nationala. Nu pot sa spun ca datorez cuiva ascensiunea rapida la nationala, poate muncii depuse. Nu trebuie sa pacalesti fotbalul, in primul rand, pentru a avea succes. Asta e deviza mea in fotbal. Daca nu pacalesti fotbalul, Dumnezeu iti da voie sa culegi roadele apoi. Daca muncesti, vei fi rasplatit", a declarat Pintilii pentru site-ul oficial al clubului. In ultimul timp, cota mijlocasului de la Pandurii a explodat, fiind evaluat de transfermarkt.de la un milion de euro.

Tataru si-a revenit

Fundasul pandurilor, Ionut Tataru, si-a reluat antrenamentele la Targu Jiu dupa ce s-a tratat de "varsat de vant". "Deocamdata, fac doar alergari, dupa cum mi s-a recomandat, dar cred ca la revenirea echipei voi incepe antrenamente normale. Timp de noua zile am stat numai in casa si am urmat un tratament special, intern si extern, pentru a nu ramane cu urmari sau semne", a declarat Tataru pentru site-ul oficial al clubului. Tot la Targu Jiu se recupereaza si Adi Rusu, insa situatia sa este dificila. Rusu nu poate indoi inca genunchiul afectat si face doar antrenamente in sala. Pe lista indisponibililor la Pandurii mai sunt Marian Pleasca si Cosmin Bacila.

A inceput deszapezirea

Chiar daca in ultimele zile a fost cald la Targu Jiu si stratul de zapada a scazut considerabil, oficialii gorjeni au inceput de ieri deszapezirea terenului pandurilor din Complexul Sportiv Municipal. Pe langa lucratorii primariei, au fost mobilizati si 15 detinuti de la Penitenciarul Targu Jiu. Pandurii se va antrena la Targu Jiu doar din 5 martie, dupa jocul cu FC Brasov. In schimb, terenul principal nu va fi deszapezit deoarece, fiind construit pe nisip, nu este afectat de topirea zapezii, iar pana la meciul cu Dinamo, de acasa, mai sunt doua saptamani, timp suficient pentru ca zapada sa se topeasca.