GSP.ro informeaza: Stan crede ca echipa sa a facut o partida buna: "Daca marcam, aveam sanse mari sa ne calificam!"

TWENTE - STEAUA 1-0

Antrenorul ros-albastrilor considera ca ratarea lui Nikolici, din repriza secunda, a fost decisiva in stabilirea formatiei care a ajuns in "optimi".
- Domnule Stan, cum vi s-a parut meciul?
- Am jucat bine! Echipa a aratat potenta in joc si putem spune ca doar din cauza ghinionului am primit golul. Dupa 1-0 ne-am taiat si nu ne-am regasit, de-abia pe final ne-am mai revenit si am avut sansa sa egalam la ocazia lui Nikolici. Daca reuseam sa inscriem in repriza a doua, alta era soarta calificarii.
- A fost o gresala titularizarea lui Tatarusanu?
- Nu pot sa vorbesc la cald. O sa analizam foarte bine prestatia lui si vom lua o decizie in privinta locului sau in prima echipa. Nu putem sa ii taiem capul baiatului, a fost o gafa, e adevarat, dar nu am reusit sa marcam si asta ii minimalizeaza vina. Fotbalul romanesc se va baza pe Tatarusanu in viitor.
- Ce i-a lipsit Stelei in aceasta seara?
- Golul! Nu am izbutit sa remediem problemele din atac, insa lucrez la asta. S-a vazut lipsa de experienta, eu si jucatorii mei avem multe de invatat din aceasta infruntare. Avem un drum lung inainte si cu siguranta aceasta "dubla" ne-a fost folositoare pentru ce va urma. Avem jucatori din care fotbalul romanesc isi va trage seva, deci nu am de ce sa ma plang.
- Cum vedeti viitorul echipei?
- Echipa de acum arata mult mai bine decat cea de la sfarsitul anului trecut. Am nevoie de liniste si patronul mi-a spus ca imi va prelungi contractul, Europa League era doar un bonus, asa ca am parte de toate cele necesare performantei. Avem sanse reale la titlu si asta ma face mai puternic! Trebuie sa fiu abil pentru a alcatui un "11" omogen in vederea castigarii campionatului.

"Mai am o saptamana si jumatate pana la meciul cu Mioveni si mai pot schimba lucrurile in atac. Asta este problema numarul unu acum, ca nu dam gol" (Ilie Stan, antrenor Steaua)

Gladiatorul in lacrimi

Capitanul Alex Bourceanu a izbucnit in plans la finalul partidei cu Twente. "In primul rand, mi-am respectat colegii. Niciodata n-am jignit pe nimeni prin declaratii, prin fapte. Sunt un nimeni la Steaua si nu pot sa dau oamenii afara. Imi reprosez doar ca aveam reactii mai nervoase in cantonamente, dar e normal, fiindca suntem departe de familii. Bine ca nu am copiii mari, sa vada ce se spune despre mine. Am vrut sa renunt la banderola de capitan de multe ori. Imi cer scuze, sunt foarte obosit si nu ma pot concentra", a declarat mijlocasul la Sport.ro, dupa care a plecat in lacrimi in timpul interviului.