GSP.ro informeaza: Ilie, diseara da-i pe GSP! La Steaua, soarta antrenorilor se decide la TV

Gigi Becali i-a promis lui Ilie Stan ca indiferent de rezultatul returului cu Twente, postul sau nu e in pericol. Asta la doar doua zile dupa ce anuntase ca daca nu va castiga, va fi dat afara. Experientele altor tehnicieni care au pregatit Steaua i-ar putea da de gandit lui Ilie Stan.
Dorinel Munteanu regreta perioada petrecuta ca antrenor al Stelei si spune ca a aflat ca a fost demis de la TV: "A fost o greseala ca am acceptat oferta Stelei de a antrena. Am fost demis apoi, dar nimeni nu mi-a spus, nici Argaseala, nici patronul, absolut nimeni. Am auzit pana la urma de la televizor".
Cu aceeasi nedumerire a ramas si Walter Zenga. Italianul a fost dat afara de Gigi Becali cu doar doua etape inainte de finalul campionatului, dar desi au trecut aproape 6 ani, nu a aflat inca motivul: "Nici acum nu stiu de ce m-a dat afara Gigi Becali cu doua etape inainte de final".

La TV se anunta antrenorul

Gigi Becali a obisnuit suporterii să anunte noul antrenor la emisiunile TV. Asa a fost instalat si Ilie Stan, cind patronul Stelei a spus in direct numele noului antrenor. Un caz si mai special a fost Lăcătus. "Fiara" a negociat cu Gigi postul pe banca ros-albastrilor intr-o pauză publicitară si a fost anuntat ca tehnician al Stelei imediat după reluarea emisiei.

"Dupa primul meci fara victorie, e pa, la revedere!"
Gigi Becali, luni 20 februarie

"Daca pierde cu Twente, ii dublez salariul lui Ilie Stan"
Gigi Becali, miercuri 22 februarie