Pandurii Targu Jiu negociaza transferul atacantului Mahambe Tamboura, de la campioana Macedoniei, FK Shkendija
Oficialii gorjeni l-au remarcat pe Mahambe Tamboura (20 de ani) in meciul direct pe care Pandurii Targu Jiu l-a disputat in Antalya cu campioana Macedoniei, FK Shkendija, scor 0-3. Atacantul originar din Mali, Tamboura, a reusit atunci doua goluri in poarta gorjenilor. Cum transferul lui Matulevicius a picat, lituanianul semnand cu o echipa din Polonia, Pandurii s-a orientat catre varful african al macedonenilor, demarand deja negocierile. Gorjenii mai au in teste in Antalya doi jucatori francezi de origine senegaleza, Bruno Gomis, 22 de ani, si Emmanuel Mbella, 20 de ani, care s-au pregatit cu preparatorul fizic, Gheorghe Avram, pe perioada cat echipa s-a aflat in Romania. Ambii au evoluat la echipe obscure si au dat probe la CSM Ramnicu Valcea, dar nu au fost opriti chiar daca au marcat si cate un gol. De altfel, nici Petre Grigoras nu-si punea mari sperante in cei doi. "Pentru al treilea stagiu din Antalya, am inteles ca ar mai fi doi jucatori propusi sa vina la noi in probe, era vorba despre doi tineri de 20-21 de ani. Sincer, nu cred ca i-ar putea inlocui pe Stromajer, Chiriches, Rusu sau altcineva", a spus Grigoras.

Ungurusan: Nu am ezitat sa vin

Fundasul dreapta, Bogdan Ungurusan, nu a stat prea mult pe ganduri cand a fost solicitat de Pandurii. In dizgratie la "U" Cluj, Ungurusan a profitat de accidentarile lui Rusu si Pleasca si va incepe returul ca titular in echipa lui Petre Grigoras. Fotbalistul format de "sepcile rosii", unde a fost coleg cu Cocis, Florescu sau Abrudan, a semnat cu Pandurii un contract pe un an si jumatate. "Inca sunt in perioada de acomodare. Toata lumea m-a primit foarte bine, le multumesc. Orasul nu am apucat inca sa-l vad, am stat o zi la Targu Jiu. Pandurii e o echipa buna, cu joc placut, care pune presiune. Era bine oriunde sa plec, pentru ca nu mai eram dorit la 'U' Cluj. Cand a venit oferta pandurilor, nu am ezitat, o echipa cu o clasare mai buna in clasament decat 'U' Cluj", a declarat pentru site-ul oficial al clubului, Bogdan Ungurusan. Trecut printr-o accidentare urata in tinerete, Ungurusan le ureaza colegilor accidentati, Bacila, Pleasca si Rusu, sa revina cat mai repede. "Stiu cum sunt accidentarile, le doresc colegilor sa revina cat mai repede. E foarte greu sa stai departe de teren", a mai spus fotbalistul. Ungurusan crede ca Pandurii poate fi si in retur o revelatie. "Jocul colectiv al echipei a adus-o pe locul sase, nu un jucator sau altul si eu sper ca putem avea o prestatie buna si in retur", a mai afirmat Ungurusan.
Din Antalya la Brasov

LPF a anuntat programul etapelor 19 si 20 din Liga 1. Jocul FC Brasov - Pandurii deschide sezonul oficial al primei ligi in 2012, vineri, 2 martie, ora 18.00. Dupa revenirea din cel de-al treilea stagiu din Antalya, Pandurii va ramane la Mogosoaia pentru a se acomoda cu vremea din Romania dupa care va pleca direct la Brasov pentru jocul din etapa a 19-a. Partida Pandurii - Dinamo, din etapa a 20-a, a fost programata sambata, 10 martie, ora 20.30.