La data de 30.08.2011 in jurul orelor 20:30, in baza unui conflict mai vechi, S. Ion de 48 de ani, S. A. de 16 ani, S. Cristian de 23 de ani, D. Cristian de 24 de ani, toti din Bucuresti si alte patru persoane ce urmează a fi identificate, avand asupra lor arme albe si arme de foc, au atacat si agresat, in zona intersectiei Str. Bratarii cu str. Buhusi, pe N. V. de 17 ani, N. Marita de 35 de ani, S. Alus de 18 ani si N. Gheorghe de 30 de ani, toti din Bucuresti, aducand o grava atingere ordinii si linistii publice in zona, precum si climatului de siguranta al cetateanului.
S. Ion, cu un pistol ce se pare ca este cu bile de cauciuc, a tras mai multe focuri in directia victimelor fara a le aduce atingere, iar S. Cristian, cu o sabie, l-a lovit pe N. Vasile in zona gatului. Acesta a fost examinat medical stabilindu-se ca nu i-a fost pusa viata in pericol.
La data de 08.09.2011, in baza autorizatiilor de perchezitie domiciliara emise de Judecatoria Sectorului 3, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Sector 3 Politie, cu sprijinul lucratorilor SSPIR, au efectuat cinci perchezitii domiciliare in locuintele agresorilor, ocazie cu care au fost identificati si prinsi S. Ion, S. Alexandru si D. Cristian.
In urma perchezitiilor au fost ridicate arme albe si arme de foc ce vor fi inaintate pentru expertizare.
In sarcina acestora s-a retinut savarsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, vatamare corporala, amenintare si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Din primele verificari, s-a stabilit ca S. Cristian este fugit de la domiciliu pentru a se sustrage cercetarilor, fiind luate masuri in vederea prinderii acestuia.
Cercetarile sunt continuate, cu persoanele in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecătoria Sectorului 3 cu propunerea de arestare preventiva.