La data de 02.09.2011, in jurul orei 03:10, politisti din cadrul Sectiei 16 Politie, l-au prins in flagrant, pe Aleea Slatioara din sectorul 4, pe P. George de 37 ani, din Bucuresti, care a sustras prin fortarea butucului portierei stanga fata de la un autoturism marca Dacia Logan, apartinand unei firme de taxi, parcata pe Sos. Giurgiului, statia de emisie si GPS-ul.
Prejudiciul, in valoare de aproximativ 2.000 lei, a fost recuperat partial, statia emisie-receptie fiind restituita partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 16 Politie, cu P. George in stare de retinere, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.



La data de 02.09.2011, orele 01:00, Sectia 21 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112- Sector 6, cu privire la faptul că un barbat necunoscut a sustras cablul de internet, montat la exteriorul unui bloc situat pe str. Valea Cascadelor din sectorul 6.
La fata locului s-a deplasat un echipaj de siguranta publica, care l-a depistat pe autorul furtului, B. Mihai de 31 ani, din judetul Suceava.
Asupra acestuia au fost găsite mai multe fragmente de cablu cu insertie metalica, iar din verificarile efectuate s-a stabilit ca sunt proprietatea firmei care administrează reteaua de internet zonala.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 21 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu autorul in stare de libertate.