La data de 07.08.2011, in jurul orelor 18.25, Sectia 4 Polirie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sectorul 1, cu privire la faptul ca o persoana de sex feminin a patruns in pivnira unui imobil din str. Dr. Felix din sectorul 1, de unde a sustras mai multe profile metalice.
La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Biroului Ordine Publica - Compartimentul Siguranta Publica si Patrulare reusind sa prinda in flagrant, imediat dupa savarsirea faptei, pe P. MARIOARA de 30 de ani, din Bucuresti, care profitand de faptul ca usa de acces era deschisa, a sustras mai multe profile metalice, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 200 lei, recuperat in totalitate.
Cercetarile sunt continuate de politisti, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu P. MARIOARA in stare de libertate.

La data de 07.08.2011, in jurul orelor 15:30, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica al Sectiei 7 Politie, l-au prins in flagrant, pe Sos. Colentina din sectorul 2, pe S. FLORIN de 29 de ani, din Bucuresti, care a sustras dintr-un magazin produse alimentare si cosmetice in valoare de 150 lei, prejudiciul fiind recuperat si predat partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 7 Politie, sub aspectul savasirii infractiunii de furt calificat, cu S. FLORIN in stare de libertate, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.