La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G. Valentin de 30 ani, din Bucuresti, conducand un autoturism Ford, fara a poseda permis de conducere.
Cercetarile sunt continuate de politistii Brigazii Rutiere, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fara a poseda permis de conducere, cu cel in cauză in stare de libertate.

La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 11:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Splaiul Unirii, sectorul 3, pe P. Gheorghe de 23 de ani, din Bucuresti, conducand o motocicleta marca Gilera, fara a poseda permis de conducere.
Cercetările sunt continuate de politistii Brigazii Rutiere, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fara a poseda permis de conducere, cu cel in cauza in stare de libertate.

La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 18:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Aleea Calatis, sectorul 6, pe S. Florentin de 30 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Dacia 1310 avand o concentratie alcoolica de 0,82 mg/l alcool in aerul expirat. S. Florentin a fost condus la I.N.M.L. pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetări Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 15 iulie 2011, in jurul orei 03:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere au depistat-o pe str. Ceasornicului, sectorul 1, pe M. Victoria de 22 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Fiat avand o concentratie alcoolica de 0,59 mg/l alcool in aerul expirat. M. Victoria a fost condusa la I.N.M.L. pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetări Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 15 iulie 2011, in jurul orei 04:05, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Splaiul Independentei, sectorul 3, pe Z. Florin de 25 de ani, din judetul Braila, care conducea un autoturism marca Dacia Logan avand o concentratie alcoolica de 0,68 mg/l alcool in aerul expirat. Z. Florin a fost condus la I.N.M.L. pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.