La data de 25.04.2011, incepand cu ora 20.30, pe stadionul "STEAUA" a avut loc partida de fotbal dintre echipele Steaua si Dinamo.
Cu ocazia defluirii, in jurul orei 23.00, pe bulevardul Ghencea a avut loc un incident in care a fost implicat dl. Becali George, care se afla intr-un autoturism marca Rolls-Roys, precum si un echipaj auto din cadrul D.G.J.M.B..
Din cercetarile efectuate de lucratorii Sectiei 22 Politie a rezultat faptul că domnul Becali George, in timp ce se afla pe B-dul Ghencea, in imediata vecinătate a stadionului Steaua, cu ocazia defluirii, a fost acostat de un grup de suporteri care au lovit autoturismul marca Rolls-Roys producandu-i distrugeri (la nivelul portierelor, a parbrizului si a semnalizatoarelor).
La fata locului a fost prezent si un echipaj din cadrul D.G.J.M.B. care a incercat sa intervina pentru aplanarea situatiei, moment in care A. GEORGE de 23 de ani, a lovit cu o piatra in autoturismul apartinand D.G.J.M.B., provocandu-i distrugeri la nivelul portierei batante si a geamului aferent acestuia.
Lucratorii D.G.J.M.B. au imobilizat si condus la sediul Sectiei 22 Politie atat pe A. GEORGE cat si persoanele care au produs distrugeri autoturismului domnului Becali George, acestia fiind identificati dupa cum urmeaza:
- C. ADRIAN de 23 de ani,
- C. SORIN de 21 de ani,
- P. CRISTIAN de 28 de ani,
- B. RAZVAN de 23 de ani,
- S. ALECSANDRU de 21 de ani.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 22 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere cu cei in cauza in stare de retinere, acestia urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 in vederea formularii propunerii de arestare preventiva.
Totodata, O. ROBERT de 20 de ani si I. DANIEL de 22 de ani, in timpul desfasurarii partidei de fotbal, au fost condusi la sediul Sectiei 22 Politie de catre lucratorii D.G.J.M.B. care i-au depistat in incinta arenei sportive Steaua, acestia avand asupra lor obiecte pe baza de material pirotehnic.
De asemenea, la sediul Sectiei 25 Politie au fost adusi, de catre efectivele de jandarmi, A. MARIAN de 25 de ani si P. MIHAI de 30 de ani, care au fost depistati in incinta arenei sportive Steaua avand asupra lor obiecte pe baza de material pirotehnic.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de introduce, detinere sau folosire in incinta arenei sportive a obiectelor artizanale si de distractie.