La data de 15 aprilie 2011, in jurul orei 17,00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 5 sa se deplaseze la o adresa din sectorul 5, unde se reclama muzica la intensitate ridicata.
Deplasandu-se la adresa indicata, politistii au constatat faptul ca era in desfasurare o petrecere de amploare, in jur de 90 - 100 persoane, fapt pentru care strada fusese blocata prin montarea unui cort si parcarea mai multor autoturisme ale invitatilor.
La fata locului s-a deplasat si un echipaj din cadrul Brigazii Rutiere.
A fost identificat S. Petrisor de 42 de ani, organizatorul evenimentului, care a afirmat că a organizat o petrecere in aer liber, cu ocazia logodnei fiicei sale, dupa care vor pleca la restaurant.
S. Petrisor a fost sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 1000 lei, conform Legii 61/1991R, dupa care, muzica a incetat, in zona restabilindu-se ordinea, linistea publica si deblocarea strazii.
Totodata lucratorii din cadrul Brigazii Rutiere i-au intocmit dosar penal celui in cauza, sub aspectul savarsirii infractiunii de blocarea cu intentie a drumului public.