La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str. G-ral Petre Popovat dinspre Splaiul Independentei catre Calea Crangasi. Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 189, conducatorul autoturismului nu a oprit la semnal, a accidentat usor agentul de circulatie si a parasit locul producerii accidentului, ramanand neidentificat.
In urma accidentului, politistul a fost transportat la spital, fiind indrumat la domiciliu.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 9.04.2011, in jurul orei 16.00, Z. DUMITRU de 56 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Solenza pe str. Liniei dinspre str. Lujerului catre str. Cupolei.
Cand a ajuns in apropierea aleii de acces din dreptul imobilului cu nr. 7, situat pe str. Cupolei, a surprins si accidentat grav un minor de 7 ani, care se deplasa pe partea carosabila. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In urma accidentului minorul a ramas internat la spital.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

La data de 9.04.2011, in jurul orei 15.00, B. MIRCEA de 23 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel pe str. Tusnad dinspre str. Cornisei catre str. Calmatui. Cand a ajuns la intersectie cu str. Lecturii a surprins si accidentat grav un minor de 3 ani, care, fiind nesupravegheat s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind zero. In urma accidentului minorul a ramas internat la spital.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.