La data de 23 martie 2011, in jurul orei 19:31, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie, sa se deplaseze la un magazin situat intr-un complex comercial din sectorul 4, unde au depistat-o pe o minora de 15 ani din Bucuresti, care a sustras din magazin mai multe articole de imbracaminte, in valoare de 400 lei.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate si restituit partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii Sectiei 16 Politie pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, cu cea in cauza in stare de libertate.


La data de 23 martie 2011, ora 11.10, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica - Sectia 19 Politie au depistat la intersectia str. Cap. Ilina cu str. Lt. Ilie Campeanu, pe un minor de 17 din jud. Ilfov si un minor de 15 ani din Bucuresti, ambii cunoscuti cu antecedente penale, care, in timp ce se aflau pe sos. Alexandria, sectorul 5, profitand de neatentia unei femei de 58 de ani, au sustras din geanta acesteia suma de 21 lei si un telefon mobil.
Prejudiciul, in valoare de 120 lei, a fost recuperat in totalitate si predat partii vatamate. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate.