La data de 13 martie 2011, in jurul orei 17:10, H. Dany de 56 ani, cetatean israelian, a condus o motocicleta marca BMW pe str. Tepes Voda, dinspre str. Telejan catre sos. Mihai Bravu. Cand a ajuns la intersectia cu str. Agricultori, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea" situatie in care a intrat in coliziune cu o autoutilitara marca Citroen Jumpy condusă de A. Razvan de 32 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. Agricultori, dinspre str. Matei Voievod către Calea Calarasilor.
Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului moto, care a ramas internat la spital si ranirea usoara a pasagerei de pe motocicleta, N. Mihaela de 43 ani, din Calarasi, care de la spital, a fost indrumata la domiciliu.
Conducatorii auto si moto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 13 martie 2011, in jurul orei 19:45, N. Adriana de 25 de ani, din jud. Ilfov, circula cu o bicicleta pe sos. Mihai Bravu, dinspre Calea Mosilor catre bd. Pache Protopopescu.
Cand a ajuns la intersectie cu bd. Ferdinand, a fost acrosata de un autoturism marca Dacia Logan care circula pe bd. Ferdinand, dinspre str. Ritmului catre str. Horei, nerespectand culoarea rosie a semaforului electric.
Din accident a rezultat ranirea usoara a biciclistei, care de la spital, a fost indrumata la domiciliu.
Dupa accident conducatorul auto a parasit locul producerii accidentului fara incuviintarea organelor de politie.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere.