La data de 16 februarie 2011, ofiteri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul de Investigare a Fraudelor, impreuna cu lucratori ai Serviciului de Inspectie Fiscala - Directia Generala a Finantelor Publice, au pus in n executare un numar de 7 autorizatii de perchezitie emise de Tribunalul Bucuresti intr-un dosar penal aflat in supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 2, in care sunt invinuite 11 persoane fizice si 7 persoane juridice, cercetate sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.
In perioada martie-august 2010, K. Onder de 32 de ani, cetatean turc, K. Ozer de 27 de ani, cetatean turc, C. Stefan de 46 de ani, din judetul Ilfov, F. Gheorghe de 34 de ani, din judetul Ilfov, F. Madalina de 36 de ani, din Bucuresti, S. Razvan de 32 de ani, din Bucuresti, G. Monica de 34 de ani, din Bucuresti, R. Dan de 36 de ani, din Bucuresti, S. Petre de 65 de ani, din Bucuresti, S. Paris de 41 de ani, din judetul Galati si S. Mihail de 65 de ani, din judetul Galati, in calitate de administratori si imputerniciti ai unor societati comerciale, au efectuat un numar de 100 operatiuni vamale de import si 40 de achizitii intracomunitare, de legume si fructe, sustragandu-se de la plata TVA si impozit pe profit, prejudiciul rezultat fiind de aprox. 710.000 de lei, respectiv 175.000 de euro.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.