La data de 14 februarie 2011, in jurul orei 19.15, U. COSTEL de 56 de ani, din Bucuresti a condus un autoturism marca BMW pe str. Constantin Brancusi dinspre bulevardul Nicolae Grigorescu catre bulevardul Lucretiu Patrascanu, iar cand a ajuns la trecerea pentru pietoni din apropierea intersectiei cu aleea Sibiana, a surprins si accidentat grav pe M. ISABELA de 21 de ani, din Bucuresti care s-a angajat in traversarea strazii pe marcajul pietonal marcat si semnalizat corespunzator.
In urma accidentului, tanara a fost internata in spital.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
S-a intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 14 februarie 2011, in jurul orei 13.30, o persoana careia nu i-a fost stabilita inca identitatea, a condus un autoturism marca Opel pe str. Drumetului dinspre Splaiul independentei catre sos. Vitan.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 14, datorita vitezei excesive, a pierdut controlul asupra directiei si a intrat in coliziune frontala cu un stalp din beton situat pe partea stanga a drumului public.
In urma impactului, Z. CATALIN de 22 de ani, din Bucuresti, pasager al autoturismului a fost ranit usor.
Dupa producerea accidentului, conducatorul auto a parasit locul faptei fara incuviintarea organelor de politie.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere.