A rupt mai multi copaci de pe marginea unei strazi, a lovit o tanara de 28 de ani care circula regulamentar pe trotuar si a trecut cu masina peste o banca pe care se aflau doi batrani. Este isprava unui barbat de 44 de ani, din Mehedinti, care duminica seara, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului si a iesit cu masina de pe carosabil.
Numai norocul a facut ca bolidul scapat de sub control sa nu faca mai multe victime, dar, si asa, un barbat a murit pe loc, iar alte doua persoane sunt in stare grava, internate la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin.
Oamenii din Vrata spun ca soferul ar fi adormit la volan, altii ca ar fi fost baut. Nu il mai vazusera de mult sa conduca prin comuna cu viteza mare, pentru ca a fost plecat la munca in Spania, dar acum, intors acasa, se plimba deseori cu masina prin sat.
"Nu stiu ce a vrut sa faca. Veni cu viteza, o lovi pe fata care mergea pe margine, trecu mai departe, lovi pomii, apoi pe oamenii de pe banca, iar daca mai erau alti oameni pe strada ii omora si pe aia. Il cunoastem bine, e de aici din sat. Nu a oprit deloc, nici cand a lovit femeia, nici cand a lovit pomii. Abia dupa ce a dat peste oamenii aia de pe banca a oprit, cred ca nu i-a mai mers masina", a spus unul dintre martori.
Soferul nu a suferit nici o zgaraietura, iar dupa ce a fost testat de politie, confirmandu-se ca nu a consumat alcool, a declarat ca a incercat sa evite un grup de copii de pe strada si asa s-a produs tragicul eveniment.
"Eu am vrut sa evit un grup de copii care mergeau in fata mea si cred ca am luat prea tare de volan si m-am pierdut, nu mai stiu cum s-a intamplat", a spus soferul vinovat.
Mehedinteanul a fost retinut pentru cercetari si risca sa stea ani multi dupa gratii.