Un barbat de origine italiana, Giuseppe Finocchiaro, s-a aruncat aseara de la etajul noua al unui bloc din zona Tomis 3, cu copilul in brate, in varsta de un an si jumatate.
Inainte de cumplita tragedie, barbatul si-a injunghiat concubina, pe Felicia Tiron. Un echipaj al ambulantei s-a deplasat la fata locului. Barbatul a murit pe loc, in timp ce copilul, in varsta de un si jumatate, a fost transportat in stare grava la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.
Ulterior, micutul a decedat, in ciuda eforturilor medicilor.
In ceea ce o priveste pe femeie, aceasta a fost injunghiata in abdomen, fiind insa in afara oricarui pericol.
"Starea copilului este foarte grava, este intubat si se afla la sectia de reanimare a Spitalului Judetean Constanta", a declarat, ieri seara, pentru "Replica" dr. Florian Stoian, purtator de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta.
"Mama copilului are o plaga in abdomen. Ea este stabila hemodinamic si se afla in afara pericolului. Pacienta se afla la Serviciul de Urgenta, la Chirurgie", a mai spus Stoian. Potrivit politistilor, barbatul se numeste Giuseppe Finocchiaro, avea 57 de ani si traia in concubinaj cu Felicia Tiron, de 35 de ani, cu care avea copilul, in varsta de aproximativ doi ani.
In urma unor certuri, barbatul a injunghiat-o pe femeie in zona soldului, dupa care a luat copilul in brate si s-a aruncat in gol, de la etajul 9. Politistii continua cercetarile pentru elucidarea cazului, la fata locului deplasandu-se si seful IPJ Constanta, comisarul sef Dumitru Catana.
Legat de cei doi soti, vecinii povestesc ca in ultima perioada ei se certau tot mai des.
Procurorii incearca sa afle ce anume l-a determinat pe barbat sa comita gestul socant. Unele surse sustin ca barbatul ar fi avut probleme cu banii, iar joi se vehicula informatia ca ar fi pierdut de curand o suma mare de bani.
Cand au intrat in apartament, procurorii au gasit cutii de medicamente. Una din ipoteze este ca barbatul suferea de o afectiune de ordin psihic. De altfel, in casa au fost gasite retete primite din Italia. Anchetatorii urmeaza sa stabileasca mai multe detalii despre acestea, in curand.
"Nu stim prea multe despre ei, pentru ca nu salutau si nu socializau, dar am auzit ca se certau foarte des", a spus un vecin al familiei.