Un grup de hoti a fost prins sambata seara, in Craiova, dupa o urmarire ca in filme. Actiunea a avut la baza o informatie obtinuta de ofiterii Formatiunii de Investigatii Criminale de la Sectia 4 Politie Craiova, potrivit careia mai multe persoane care sparsesera o casa in zona Selgros se afla intr-un taxi Romnicon. Respectivul taxi - un Opel Astra Caravan cu numarul de inmatriculare DJ 62 DAR - a fost identificat si s-a pornit in urmarirea lui.
Masina cu pricina nu a fost deloc usor de oprit. A fost urmarita pe bulevardele Gheorghe Chitu, 1 Mai si Raului, fiind pana la urma blocata in trafic pe strada Brestei, cu sprijinul politistilor de la Sectia 6 si al mascatilor de la Serviciul de Interventie Rapida. Procedand la identificarea ocupantilor autoturismului, oamenii legii au constatat ca masina era condusa de Stefan Nine, de 40 de ani, din Craiova. Acesta era insotit de Marian Olteanu, de 19 ani, Aurel Cumpanasu, de 22 de ani, ambii din comuna Plesoi, judetul Dolj, precum si de doi minori - Vasile L., de 14 ani, si Constantin P., de 16 ani, ambii din Craiova.
In portbagajul autovehiculului, politistii au gasit mai multe scule si unelte folosite in constructii, printre care o foarfeca de taiat fier-beton, doua bormasini, nivele pentru constructii, ciocane, rulete si altele. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca aceste bunuri fusesera sustrase din casa craioveanului Razvan Budiana, aflata in constructie, in spatele supermarketului Selgros. Drept urmare, ocupantii taxiului s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat.