Inca un sofer teribilist descoperit pe Autostrada Soarelui A2 a pus in pericol viata sa si a celorlalti participanti la trafic. Soferul inconstient rula cu 248 de kilometri la ora, cand a fost reperat de aparatul radar.
Soferul din Bucuresti are doar 23 de ani si a ramas fara carnet timp de 90 de zile din cauza teribilismului de care a dat dovada. Are, de asemenea de platit o amenda de aproximativ 500 de lei, echivalenta a 9 puncte de penalizare.
Dupa 3 luni in care nu va putea conduce, tanarul va putea reveni pe sosea si va apasa probabil pedala de acceleratie si mai inversunat ca pana acum, pentru ca stie ca singura sanctiune pe care o poate lua este suspendarea carnetului pe o perioada limitata de timp.
Soferul probabil ca nu va pune niciodata in calcul pericolul la care se angajeaza in momentul in care se lanseaza in astfel de curse infernale. Credeti ca sanctiunile pentru astfel de vitezomani sunt suficient de dure, sau ar trebui sa existe pedepse mai dure pentru astfel de indivizi? Puteti raspunde si posta comentariile dvs pe siteul www.stiri.rol.ro