Fetele de 15 si 16 ani care ofereau masaj "cu finalizare" fac terapie intr-un centru de minori sunt originare din judetul Satu Mare. Erau vedetele salonului de masaj erotic care servea drept paravan pentru un bordel de lux.
Politistii oradeni au descoperit saptamana trecuta un bordel de lux care functiona sub paravanul unui salon de masaj erotic, amenajat intr-o vila de pe strada Gheorghe Doja. Patru fete, dintre care doua minore, sunt cercetate in prezent pentru prostitutie, iar Kallo Albert (42 ani) - patronul clubului de noapte Cleopatra si al salonului de masaj Erotic Party Masage - alaturi de partenera sa, sunt cercetati pentru proxenetism, riscand pana la 18 ani de inchisoare.
Andreea Molnar si Eva Papp, cele doua "maseuze" minore, in varsta de 15 si 16 ani, originare din judetul Satu Mare erau considerate vedetele bordelului clandestin. Potrivit anchetatorilor, acestea incasau 700 de lei pentru un masaj "cu final fericit" si 200 de euro pentru o partida de sex clasic.
Potrivit informatiilor primite de la Stefan Gotia, purtator de cuvant la Directia Generala de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului (DGASPC) Bihor, cele doua satmarence, considerate victime ale unor abuzuri sexuale, beneficiaza de consiliere psihologica, in cadrul unui centru de minori.
Gotia a precizat ca fetele sunt victime ale traficului, urmand sa se hotarasca daca vor fi lasate sa se intoarca la familiile lor din Satu Mare sau vor fi institutionalizate, la un centru de minori din judetul lor.
Deocamdata minorele au statut de suspecte de prostitutie, iar daca vor fi gasite vinovate se vor alege cu dosar penal.
Sursa: www.adevarul.ro