Adrian Minune si Florin Salam au fost audiati, joi, intr-un dosar de tentativa de omor.
In urma audierilor, cei doi au fost pusi sub invinuire in dosarul in care fiul lui Nutu Camataru este cercetat pentru tenatativa de omor. Adrian Minune este invinuit de favorizarea infractorului, in timp ce Florin Salam este invinuit pentru marturie mincinoasa.
Cei doi au venit singuri la audieri, intrucat stiau ca au fost emise mandate de aducere pe numele lor. De altfel, solistii au mai fost audiati in acest dosar si saptamana trecuta. Minune si Salam au fost chemati la audieri, dupa ce un bodyguard a fost injunghiat intr-un restaurant in care canta Florin Salam.
"Pe fondul unor discutii contradictorii, o persoana a fost injunghiata in zona splinei, a fost internata in stare grava la spital, este vorba de o tentativa de omor. Din moment ce 23 de persoane sunt aduse la sediul Politiei Capitalei, inseamna ca exista un cerc de suspecti, nu toate aceste persoane au, insa, calitatea de suspect", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.
Principalul suspect in acest caz este un alt personaj celebru in lumea interlopa, Ionel Balint, zis Nutulica, fiul lui Nutu Camataru.