Patru prezumtivi infractori sunt cercetati pentru talharii si furt, fapte comise in ultimele trei luni in Bucuresti si in judetul Ilfov, de la domiciile lor fiind ridicate, in urma perchezitiilor, bijuterii, un autoturism de lux si alte bunuri.
Cinci perchezitii au fost efectuate, miercuri, in Bucuresti, la domiciliile celor 4 presupusi infractori, informeaza, vineri, Politia Romana.
Anchetatorii au stabilit ca Alexandru C., de 24 de ani, Marius G., de 21 de ani, Marian P., de 36 de ani si Mihai S., de 22 de ani, au comis mai multe furturi si talharii, in perioada mai-iulie, atat in municipiul Bucuresti, cat si in judetul Ilfov, prejudiciul creat fiind de peste 270.000 de lei.
In urma perchezitiilor au fost ridicate mai multe bunuri despre care se crede ca provin din comiterea infractiunilor, printre care bijuterii si un autoturism de lux.
Suspectii patrundeau in locuinte atunci cand proprietarii nu erau acasa si sustrageau bani, bijuterii, precum si alte bunuri de valoare. De asemenea, s-a stabilit ca suspectii au imobilizat paznicul parcarii unui centru comercial din Bucuresti, dupa care au sustras un autoturism de lux.
In urma probatoriului administrat in cauza, trei dintre persoanele suspectate au fost retinute pentru 24 de ore.
Joi, doua persoane au fost arestate, iar o a treia este cercetata in libertate.
Un al patrulea suspect, Mihai S., de 22 de ani, se sustrage urmaririi penale.