La data de 24 iulie 2010, in jurul orei 12:00, N. Marian de 41 de ani, din judetul Ilfov, a condus autoturismul marca Opel pe Sos. Colentina dinspre Calea Mosilor catre str. D-na Ghica. Cand a ajuns la intersectie cu str. Teiul Doamnei a surprins si accidentat grav pe S. Maria de 61 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii la culoarea rosie a semaforului electric pentru pietoni. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 24 iulie 2010, in jurul orei 19:00, V. Cristian de 14 ani din Bucuresti, sectorul 5, a condus bicicleta marca First Bike, pe str. Spatarul Preda dinspre Calea Ferentari catre sos. Viilor. Cand a ajuns la intersectie cu str. Sos. Progresul nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers spre stanga si a intrat in coliziune cu autoturismul marca Seat condus de N. Sorin, de 26 de ani din jud. Teleorman, in aceeasi directie de mers. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 5 din cadrul Brigazii Rutiere.