Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului
Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina. Tanara, in varsta de 30 de ani, mergea spre Vrancea unde urma sa petreaca, alaturi de mama sa, Craciunul. Pe DN 2 E 85, in judetul Vrancea, a pierdut controlul volanului, iar masina s-a izbit puternic de un copac. Accidentul i-a fost fatal.
Politistii veniti la fata locului au stabilit ca accidentul a avut loc in urma unei manevre gresite a conducatoarei auto, intr-o curba, pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare.
- Conducatoarea auto, aflata la volanul unui Range Rover, a parasit partea carosabila si a intrat intr-un copac. In urma impactului, a rezultat decesul conducatoarei auto, a declarat pentru ziaruldevrancea.ro subcomisarul Bogdan Toader, de la Biroul de presa al Politiei.
Impactul a fost atat de puternit incat copacul lovit de Range Rover-ul jurnalistei s-a rupt, iar masina s-a intors in directia opusa.
Colegii de redactie de la Antena 1, care o alintau Fluturica, sunt consternati. Le impartasim durerea si transmitem condoleante familiei. Fie-i tarana usoara!