RTV.NET: Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa
Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta. Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei. RomaniaTV.net iti ofera toate informatiile legate de documentatia necesara pentru obtinerea unui loc de parcare, data limita a depunerii cereilor si taxele solicitate de fiecare primarie de sector din Bucuresti.

- SECTOR 2

Locuitorii Sectorului 2 isi pot reinnoi contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta pana pe 31 martie 2014.
Pentru a inchiria un loc de parcare de resedinta, bucurestenii din Sectorul 2 trebuie sa depuna urmatoarele acte:
-Cerere de inchiriere, disponibila pe adp2-bucuresti.ro
-Certificat de Inmatriculare sau Cartea de Identitate Vehicul (in original) ;
-Cartea sau Buletinul de Identitate (in original) ;
-Contract de Leasing pentru persoana fizica (unde este cazul) ;
-Contract de Comodat (unde este cazul) pentru autovehicule de firma sau incredintate spre folosinta de catre alta persoana fizica.
Taxa de parcare pentru anul 2014 se achita in primul trimestru, la sediul Directiei Venit Buget Local Sector 2, din Sos. Electronicii nr. 44 sau prin mijloacele puse la dispozitie de institutie (posta, internet banking, P.O.S.).
Pentru anul 2014, taxa de parcare este in functie de zona:
-Zona A -77 lei
-Zona B -59 lei
-Zona C -47 lei
-Zona D -38 lei