RTV.NET: Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa
Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta. Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei. RomaniaTV.net iti ofera toate informatiile legate de documentatia necesara pentru obtinerea unui loc de parcare, data limita a depunerii cereilor si taxele solicitate de fiecare primarie de sector din Bucuresti.

- SECTOR 4

Contractele de inchiriere a locurilor de parcare se reinnoiesc anual, pana la data de 31 martie, numai dupa achitarea taxei aferente ocuparii locului, la unul dintre sediile Directiei Generale de Taxe si Impozite Locale Sector 4:
- str. Nitu Vasile nr. 50 -54, program de lucru cu publicul in zilele de luni, intre orele 8.30 - 18.30 si marti, joi, vineri intre orele 8.30 - 16.30;
- Sos. Oltenitei nr. 37 - 39, programul de lucru cu publicul fiind in zilele de luni, marti, miercuri, vineri intre orele 8.30 - 16.30, iar joi, in intervalul 8.30 - 18.30;
- Calea Serban Voda, programul de lucru fiind de luni, marti, joi, vineri, intre orele 8.30 - 16.30 si miercuri, de la 8.30 la 18.30.
Pentru a inchiria un loc de parcare de resedinta, bucurestenii din Sectorul 4 trebuie sa depuna urmatoarele acte la Registratura Serviciului Parcari, din str. Straduintei nr.1:
- cerere tip eliberata de catre Serviciul Parcari cu sediul in str. Straduintei nr.1, avizata de catre presedintele Asociatiei de proprietari, unde solicitantul isi are domiciliul;
- cartea de identitate a solicitantului, cu domiciliul la adresa unde solicita loc de parcare;
- certificatul de inmatriculare al autoturismului;
- contractul de leasing (daca este cazul);
- contractul de comodat (daca este cazul);
- certificatul fiscal eliberat de Directia Generala de Impozite si Taxe Locale Sector 4, care sa ateste ca solicitantul nu figureaza cu debite restante catre bugetul local al Sectorului 4, pentru anii anteriori incheierii contractului.
Taxele pentru inchirierea unui loc de parcare difera in functie de zona:
- ZONA A (Splaiul Unirii, Bulevardul Libertatii, Dimitrie Cantemir, Marasesti, Gheorghe Sincai, Tineretului, Vacaresti, Serban Voda, Oltenitei, intre Eroii Revolutiei si Piata Sudului), tariful este de 76, 65 lei/ an.
- ZONA B (Sura Mare, Giurgiului, Drumul Gazarului, Luica, Constantin Brancoveanu, Turnu Magurele, Obregia, Emil Racovita, Nitu Vasile, Soseaua Berceni, Oltenitei, intre Piata Sudului si Ion Iriceanu), tariful este de 58, 4 lei /an.
- ZONA C (imparatul Traian, Minca Dumitru, Melinesti, Bocaccio, Crisul Alb, Targul Frumos si Ghimpati ), tariful este 47, 45 lei /an.