antena3.ro : Cosmarul trait de o fata de 18 ani. A fost dusa pe un camp si VIOLATA de 7 tineri. Agresorii au fost prinsi de politie
O fata de 18 ani din judetul Vaslui a fost violata de 7 tineri intr-o masina pe un camp. Initial fata s-a intalnit cu doi dintre acestia in Vaslui, iar baietii i-au promis ca o duc acasa intr-o localitate invecinata. Insa, tinerii au mers pe un camp si au chemat alti 5 prieteni cu care si-au batut joc de fata.
Dupa ce i-au dat drumul, fata a povestit totul parintilor. Politistii au reusit in cele din urma sa-i prinda pe violatori.
Agresiunea a avut loc in urma cu cateva zile, intr-o localitate vasluiana. Fata i-a rugat pe 2 dintre suspecti sa o duca acasa cu masina. Pe drum, acestia au profitat de naivitatea ei.
Dupa ce a fost violata in repetate randuri, tanara a fost lasata sa plece. Acasa, le-a povestit parintilor ce s-a intimplat, iar acestia au sunat la 112, dupa care au dus-o la spital. Politistii i-au retinut pe 6 dintre agresori la scurt timp, iar pe al 7-lea l-au prins aseara.
Toti cei 7 violatori au fost dusi la Parchetul de pe Judecatoria Vaslui, cu propunerea de arestare preventiva pentru viol si lipsire de libertate.