Cotidianul: Finul lui Gigi Becali, ucis de tren, in Pipera

A depasit coloana oprita la bariera

Finul lui Becali a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tren de persoane, miercuri, pe Soseaua Petricani, la trecerea de calea ferata de la iesire din Capitala spre Pipera, judetul Ilfov, transmite Realitatea.net.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX ca persoana aflata in masina a decedat, autoturismul condus de aceasta fiind distrus in proportie de 90 la suta.
La locul accidentului au ajuns o autospeciala de prim ajutor, o masina a medicului de urgenta si o autospeciala de stingere, a spus Daniel Vasile.
In urma impactului, corpul soferului a fost aruncat la o distanta de aproximativ 300 de metri de trecerea la nivel cu calea ferata.
Din primele informatii rezulta ca soferul, aflat la volanul unui autoturism Bentley, mergea dinspre Bucuresti spre Pipera, judetul Ilfov.
Potrivit Antena3, mecanicul locomotivei, Iordache Viorel, crede ca finul lui Becali pur si simplu nu a vazut trenul inainte sa traverseze calea ferata si a depasit coloana oprita la bariera.
Trenul era in franare si avea peste 100 de kilometri la ora in momentul impactului.
Varul lui Gigi Becali, Victor Becali, a sosit la locul accidentului, dar nu a vrut sa stea de vorba cu presa.
Victor Becali a spus ca victima este patronul celor de la FC Club Stefanesti, Nae Niculae.