enational.ro: Atentie, soferi: Restrictii de circulatie in Capitala, sambata!

Daca aveti drum, sambata, prin centrul Bucurestiului, e bine sa stiti ca in doua intervale orare circulatia va fi restrictionata, ca urmare a celor doua marsuri ce vor avea loc in Capitala.
Este vorba de doua evenimente organizate de motociclistii si biciclistii din Capitala, in cadrul campaniei "Iubim 2 roti", in scopul atragerii atentiei asupra riscurilor la care sunt expusi in trafic participantii care circula pe vehicule cu doua roti, in vederea reducerii numarului de accidente.
Pentru buna desfasurare a celor doua marsuri, circulatia rutiera va fi restrictionata in centrul Capitalei. In intervalul orar 13:00 - 13:30, motociclistii si mopedistii se vor deplasa pe traseul: Romexpo - Piata Montreal - sos. Kiseleff - Arcul de Triumf - sos. Kiseleff - Piata Victoriei - Calea Victoriei - bd. Natiunile Unite - bd. Libertatii - Piata Constitutiei, potrivit Brigazii Rutiere Bucuresti.
Biciclistii se vor deplasa pe acelasi traseu. Marsul lor se va desfasura in intervalul 15:00 - 16:30. Politistii le recomanda soferilor sa evite sa circule in zonele in care vor avea loc cele doua marsuri, sa foloseasca autovehiculele personale "cat mai putin, pentru a evita blocajele de trafic" si sa foloseasca mijloacele de transport in comun.