Moshemordechai.ro: Autostrada pe naiba

Am inteles ca duminica nu s-a votat pentru bunastare, democratie, stabilitate sau alte mofturi din astea, ci impotriva lui Basescu si pentru venirea UDMR la guvernare. E in regula, bun, bravo. Bine ca ne stabilim macar niste obiective. Pana la urma daca ne iese unul din doua, tot e bine. Am priceput ca decenta n-a intrat intre semecheriile supuse votului, nici drumurile asfaltate si in conditii decente. Dar tot m-apuca dracii!
Azi noapte a trebuit sa ma intorc de la Bucuresti. Am plecat din Bucuresti pe la unspe si foarte putin, am ajuns la Constanta pe la patru. Drum de doua ore. Bun, pentru ceata deasa nu e nimeni de vina. Sau, oricum, ala care e de vina e de capul lui si n-am cum il trage de guler. Dar pentru derdelusul, damburile, movilele, gropanele si nametii care acopera autostrada pana la Fetesti, pot sa trag un rand de injuraturi? Mizeria de nedescris pe care o numim autostrada si pentru care platesc de imi sar capacele, e de fapt un maidan pe care e garantat ca iti faci masina praf. Si de data asta nu mai e Boc de vina. Altfel, sigur, e bine ca am votat, ca nesimtirea e intacta si bataia de joc continua. Intrarea UDMR la guvernare sigur o sa curete autostrada.
A nins acum 4-5 zile, lejer, fara mare avant, dar suficient cat sa faca din rahatul de autostrada o hartoapa. Si la acest moment drumeagul ala numit A2 arata precum Kandaharul la ora de varf. Domnu’ Ponta, niste panglicute mai taiem?
E bine. Si iarna inca n-a inceput.