Medicul estetician Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser, a fost retinut pentru evaziune fiscala deoarece ar fi facut 140 de operatii de marire a sanilor, pentru care a cerut intre 4.500 si 7.500 de euro, costurile interventiilor nefiind trecute in contabilitate, au declarat marti surse din Politie. Acesta ar fi operat-o si pe Laurette Atindehou.
Autoritatile au primit informatii referitoare la faptul ca medicul estetician Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser nu oferea chitanta pacientelor sale.
In urma investigatiilor, anchetatorii au stabilit ca, in 2011 si 2012, medicul a operat, intr-o sala inchiriata la un centru medical, aproximativ 140 de femei, carora le-a marit sanii, printre acestea fiind si cunoscutul fotomodel Laurette Atindehou.
"In complicitate cu un contabil, Kasem nu a trecut in evidentele contabile in jur de 140 de interventii chirurgicale. Din informatiile noastre, doctorul percepea pentru o interventie intre 4.500 si 7.500 de euro, in functie de situatia materiala a clientei. Prejudiciul nu s-a putut stabili inca. Urmeaza sa se efectueze, in acest sens, o expertiza contabila", au precizat sursele citate.
Totodata, in timpul cercetarilor, anchetatorii au descoperit mai multe cazuri in care pacientele au fost "mutilate" de medicul Kasem, au mai aratat sursele citate.
Politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti - Serviciul de Combatere a Finantarii Terorismului si Spalarii Banilor, cu sprijinul jandarmilor, au facut luni patru perchezitii domiciliare, dintre care doua au vizat locuintele doctorului Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser Kasem si ale contabilului sau.
Medicul a fost retinut sub acuzatia de evaziune fiscala si incarcerat in arestul Politiei Capitalei. Cercetarile in acest caz sunt continuate de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.