Fostul realizator TV Malonga Parfait, in prezent inspector la Primaria Capitalei, a fost retinut de politistii din Arges pentru trafic de droguri.
Malonga Parfait, fostul realizator al emisiunii de televiziune "Fotbal la Maxx", a fost prins in flagrant, luni seara, de politistii de la Crima Organizata din Arges cand incerca sa vanda 10 grame de canabis unui ofiter sub acoperire.
El intrase in vizorul politistilor din Arges in urma mai mult timp.
Malonga Parfait a fost prins de politistii din Arges dupa ce mai multi consumatori de droguri, interogati de oamenii legii, au spus ca au cumparat drogurile de la fostul realizator de televiziune.
In urma verificarilor efectuate, oamenii legii au descoperit ca Parfait mai avea in masina alte 30 g canabis.
Malonga Parfait se afla inca de luni seara in arestul IPJ Arges, iar marti procurorii DIICOT il vor prezenta Parchetului de pe langa Tribunalul Arges cu propunerea de arestare preventiva pentru trafic de droguri.
In urma cu doi ani, Malonga Parfait a primit o amenda penala pentru consum de droguri.
Malonga Parfait lucreaza, in prezent, ca inspector principal la Directia de Utilitati Publice a Primariei Capitalei.
Potrivit declaratiei de avere, publicata pe site-ul Primariei Capitalei, Malonga Parfait nu are niciun imobil pe numele sau si nu este actionar la nicio firma. Singurul bun pe care acesta il detine este un autoturism marca Matiz, achizitionat in 2004.
In anul 2011, Malonga Parfait a avut un venit anual de 10.802 lei, echivalentul unui salariu lunar de circa 900 lei.