Soferul unui autoturism Subaru Legacy cu numarul de inmatriculare DJ-35-LYS a reusit, miercuri noapte, "performanta" de a distruge trei autoturisme aflate in parcarea Combinatului Doljchim, dupa care si-a incuiat masina avariata si a plecat.
Politistii din cadrul IPJ Dolj au precizat ca, miercuri noapte, in jurul orei 1.00, Nicolae Constantinescu, de 38 de ani, din Craiova, in timp ce conducea un Subaru Legacy dinspre Filiasi catre Craiova, in zona Combinatului Doljchim a pierdut controlul directiei, a iesit de pe sosea si a intrat in parcarea Combinatului, unde a lovit trei autoturisme - un Opel Astra, un Opel Vectra si un Peugeot 307. Cele mai "sifonate" au fost Opelul Astra si Peugeotul, Opelul Vectra fiind avariat numai pe partea dreapta.
Vasilica Oncea, agent de paza la Combinat, proprietarul Peugeotului avariat, a povestit ca dupa accident soferul si-a incuiat masina si a plecat, cel mai probabil pentru ca era sub influenta bauturilor alcoolice. "La ora 18.00, am intrat de serviciu si am lasat masina in parcare, iar pe la 1.00 un coleg mi-a spus ca a lovit-o cineva. Pana am ajuns eu in parcare, soferul plecase. Le-a spus colegilor mei sa-l lase sa plece pentru ca el este avocat. Mi s-a spus ca mirosea a bautura si cel mai probabil acesta este motivul pentru care a plecat", a explicat Oncea.
Ieri-dimineata, la Biroul Rutier Craiova s-a prezentat Nicolae Constantinescu, care nu este insa avocat, ci profesor de informatica. Acesta a sustinut in fata politistilor ca a pierdut controlul directiei dupa ce a incercat sa evite un caine, iar dupa accident a plecat pentru ca i-a fost frica sa nu fie agresat de proprietarii celor trei masini avariate, toti agenti de paza la Dolchim.
Politistii doljeni au mai precizat ca soferul a fost amendat cu 420 de lei pentru "acrobatia" sa si urmeaza sa-i despagubeasca pe proprietarii masinilor avariate prin intermediul politei RCA.