Un accident s-a produs in cartierul bucurestean Rahova, miercuri, doua tramvaie fiind implicate. Accidentul a avut loc in zona intersectiei Calea Rahova cu strada Sebastian, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu.
La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de politie si de interventie.
"Niciuna dintre victime nu este in stare grava. Primele 6 victime ale accidentului au fost transportate la spitalele Universitar si Bagdasar din Capitala", a spus coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita.
El a precizat ca pana la ora transmiterii acestei stiri sunt 12 victime, printre care si un copil de 10-11 ani. Una dintre victime, o femeie, are o contuzie la nivelul coloanei vertebrale, in zona cervicala, o alta avand o posibila fractura la membre.
Oprita a mai spus ca echipajele medicale continua investigatiile, pentru a stabili daca si alte persoane au fost ranite.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca sunt cel putin 6 - 7 victime, fiind solicitate echipaje de ambulanta suplimentare.
El a precizat ca alte 4 - 5 persoane au suferit atac de panica.
"Doua ambulante au plecat deja, la fata locului sunt 7 echipaje ale SMURD si se solicita suplimentarea ambulantelor", a spus Daniel Vasile.