Proprietarii unei case din localitatea mehedinteana Bistrita au avut ieri-dimineata un "musafir" deosebit. Un tir le-a intrat in magazinul pe care il administreaza la parterul locuintei si a fost la un pas sa le distruga toata agoniseala.
Tirul se deplasa pe DN 56, care face legatura intre Mehedinti si Calafat, si se pare ca din cauza unei defectiuni la directia de mers, soferul a pierdut controlul volanului si s-a oprit in prima casa. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.
"Nu stim nici noi ce s-a intamplat exact. Am auzit o bubuitura si, cand am iesit afara, am vazut ca tirul a spart peretele si a intrat in magazin. L-am auzit pe sofer ca nu ar mai fi putut sa tina drept, pentru ca i s-a stricat directia. Bine ca nu a fost mai grav", a spus un martor.
"Nici nu deschisesem bine, pusesem sa imi fac o cafea si dintr-o data am auzit o scartaitura. Cred ca a incercat sa franeze, si apoi m-am trezit ca intra tirul prin perete. Nu am reactionat nicicum pentru ca m-am blocat, nu ma asteptam la asa ceva. A fost foarte din scurt, m-am speriat!", a spus proprietara magazinului.
Dupa ce tirul a fost repus pe carosabil, soferul va trebui sa plateasca pagubele.